Köpvillkor

1. Om Polisprylar.se

  Företaget har sitt säte i Norrköping. Företagets postadress är Odalgatan 22. Önskar du att komma i kontakt med oss? Tryck HÄR för att komma till kontaktformuläret. 

  2. Beställningar

   När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.
   Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till kontakt@Polisprylar.se eller klicka HÄR

   3. Leveranser

   När skickas min beställning? 

   Din beställning skickas inom 1-3 dagar så länge vi har aktuella produkter i vårt lager. Skulle beställd produkt vara slut i lager kommer vi meddela dig som kund detta så fort som möjligt. Att tänka på är att beställningar lagda under helgen skickas tidigast på måndagen. 

   Andra leverantörer?

   Vissa produkter kan komma att skickas från våra leverantörer direkt till dig som kund. 

   Fraktbolag?

   Polisprylar.se använder sig att Postnord och DHL för samtliga leveranser från vårt lager. I de fall produkter skickas från våra leverantörer kan andra fraktbolag komma att användas. 

   Polisprylar.se erbjuder fri frakt på samtliga beställningar över 1500kr. 

   Följande gäller vid fri frakt. 

   • Vid ångerrätt av en eller flera produkter som gör att summan inte längre överstiger 1500kr kommer du som kund få stå för frakt + returfrakt. Fraktkostnaden varierar på vikt men ligger mellan 49 - 99kr för enkel resa. 
   • Exempel: Du köper två stycken par skor för att testa vilken storlek som passar dig bäst. Då beloppet överstiger 1500kr erbjuder vi fri frakt. Om du sedan vill skicka tillbaka ett av paren kommer du även få stå för första fraktkostnaden samt returen. 
   • Fraktkostnaderna kommer dras av på återbetalningen av produkten.

   Förseningar?

   Verkar din beställning vara försenad och du har hört något från oss? Tveka inte på att kontakta oss i dessa fall. Uppge ditt ordernummer för snabbare hantering av ärendet. Klicka HÄR för att kontakta oss.

   4. Priser

   Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.
   Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

   5. Ångerrätt

   Vid köp av varor på Polisprylar.se har du som kund en lagstiftad 30 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

   5.1 Vad gäller vid nyttjande av ångerrätten?

   Börja med att kontakta Polisprylar.se ifall du har ångrat ditt köp hos oss. Du kontaktar oss genom att klicka HÄR, Ange ordernummer i kontaktformuläret för snabbare hantering av ärendet. Ångrande av beställning bör ske skyndsamt efter mottagen beställning. Ange gärna varför du ångrat beställningen. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 30 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

   Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas väl paketerade och i ursprunglig förpackning.
   På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

   Polisprylar.se erbjuder att skicka dig som kund en retursedel till din mailadress som du enkelt kan skriva ut och fästa på paketet.. Denna får du själv betala men detta löser vi enkelt genom att dra bort summan för returen vid återbetalningen.  

   5.2 Ångerrätten gäller inte vid följande händelser.

   • Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig. 
   • Produkter som har karaktär av förseglad ljud- eller bildupptagning och där förseglingen har brutits av dig. 
   • Specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål. 
   • Tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.
   • Varor som snabbt kan försämras, exempelvis livsmedel.
   • Lösnummer av tidningar eller tidskrifter.
   • För mer om den lagstiftade ångerrätten, se här

   6. Reklamation & klagomål

   Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.
   Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.
   Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

   Hur går du tillväga vid reklamation?

   Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till kontakt@Polisprylar.se där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Du kan även trycka HÄR för att kontakta oss.
   Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.
   Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

   Vid godkännande av reklamation skickar vi dig en retursedel för leverans tillbaka till oss. 

   7. Ansvarsbegränsning

   • Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.
   • Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.
   • Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. 

   8. Produktinformation

   Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

   9. Personuppgifter

   Genom att handla hos Polisprylar.se accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Läs mer i våran integritetspolicy.

   10. Ändringar till de allmänna villkoren

   Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

   11. Tvist & lagval

   I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr
   Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.
   Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag. 

   12. Betalleverantörer

   Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

   • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
   • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

   Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

   För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

   Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

   Skriv till oss!

   Skicka oss ett meddelande så svarar vi så snart vi kan.

   Judge.me Verified Reviews Badge
   521
   Verified Reviews